Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 av /www/n/norefjellhytta/data/includes/menu.inc).

Tilbygg / gammel hytte

Norefjellhytta har opplevd at mange hytteeiere sitter med et ønske om en oppgradering av sin hytte bygget på 1960-1970. Mange vet ikke helt hvordan de skal start denne prosessen. Det hele virker litt komplisert både mht. regelverk og Kommuner samt tekniske løsninger som er mulig å gjennomføre.

Norefjellhytta Jellum Byggservice as kan i samarbeid med lokale partnere ta seg av hele prosessen, fra start til mål (også utsiippstillateiser der det er mulig).

I tilfeller der riving og nybygg er aktuelt kan vi tilby ferdige byggesett fra Norefjellhytta Jellum Byggservice as. Norefjellhytta har egen elementproduksjon i Eggedal. Vi kan reise rundt og fortar befaring og vurdering sammen med hytte-eier uten forbindelighet. Produksjonen vår er i hovedsak basert på de hyttemodellene vi har utviklet gjennom årenes løp, vi samarbeider med flinke arkitekter.

Norefjellhytta Jellum Byggservice er klar til å møtekomme deg som kunde og dine individuelle ønsker og behov. Vi er en samarbeidspartner du kan stole på.

Gammel hytte?

Riving-Reparasjon-Grunnmur- Tilbygg- Nybygg- Byggesett.

  • Befaring med vurdering, uten kostnad
  • Forsalg til løsninger på reparasjoner og bygging
  • Tegning av løsninger ( arkitekt tegning)
  • Standard løsninger eller «skreddersydd» etter ønske
  • Kun byggesett