Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 av /www/n/norefjellhytta/data/includes/menu.inc).

Om oss

Norefjellhytta Jellum Byggservice as er en Mesterbedrift med sentral godkjenning

Norefjellhytta Jellum Byggservice as er et tømrerfirma som i dag har ti ansatte. Bedriften er godkjent for ansvarsrett. Det vil si at vi har den godkjenning som kreves for å sette opp din drømme hytte. Vårt foretak har godkjenning som : ansvarlig søker, prosjektering, bygg utførelse, samordning eller kontroll av tiltak som omfattes av byggetillatelse.

Hytter i Eggedal/ Norefjell/ Flå og i Hallingdal

Vi har bygget mer enn 300 hytter i Eggedal/Norefjell og Flå de siste 27 åra. Vi er kjent for solid kvalitet, stor bygg kompetanse og fleksible løsninger med tilpassede arkitekttegnede hytter som uttrykker at du har et godt forhold til naturen.  Norefjellhytta er blitt et kjent varemerke i distriktet. Hyttene produseres i ferdige elementer i egen fabrikk i Eggedal. Med egne ansatte samt vårt nettverk av lokale underentreprenører leverer vi komplette løsninger. Vi bygger alt fra store eksklusive hytter til enkle og gode familiehytter. Men uansett valg har alle våre hytter en gjennomgående god standard og kvalitet, både håndverksmessig og valg av materialer og løsninger.

Geir Jellum begynte som selvstendig næringsdrivende og startet opp Norefjellhytta Jellum Byggservice as for ca 27 år siden. Siden har det vært en naturlig vekst i form av flere ansatte. De siste 10 årene har vi ligget på 10 ansatte. Og det er slik vi ønsker å drive framover. I Norefjellhytta Jellum Byggservice As har vi lagt stor vekt på å utvikle en organisasjon som kan ta godt vare på Deg som kunde. Vi har en ung og entusiastisk stab og vi setter vår stolthet i å gjøre Deg fornøyd. En ubrutt rekke med tilfredse kunder understreker dette.

For å sikre deg trygghet i hele byggeprosessen får du tidlig en egen ansvarlig prosjektleder og kontaktperson. Prosjektlederen følger deg trygt gjennom hele byggeprosjektet.

Håper Norefjellhytta er av Interesse.